Terase din WPC (Wood Plastic Composite)

Este un produs foarte căutat datorită avantajelor în ceea ce privește ușurința în întreținere (nu necesita întreţinere anuală). Este realizat din polimer sintetici şi fibre de lemn. Substanțele utilizate nu sunt dăunătoare mediului, la procesul de fabricaţie nu se folosesc substanțe chimice periculoase. WPC  este realizat din polimer sintetici şi fibre de lemn.

Combină inovația tehnică cu durabilitatea.

Structura este foarte rezistentă, camera de aer din interiorul acesteia oferă posibilitatea de a ascunde cabluri care nu trebuie să fie vizibile la suprafață. Suprafaţa elementelor WPC este extrem de rezistent, ideal atât pentru terase, restaurante, margini de piscină sau pontoane. Este rezistentă la intemperii, îngheț-dezgheț, sau la acțiunea razelor UV, ploaie acidă etc.

Culori bogate și delicate

Este disponibil într-o gamă variată de culori vii. Compozitul WPC conține foarte puțină lignină, substanță responsabilă pentru înnegrirea lemnului în timp. Este foarte uşor de curăţat, uleiul sau alte lichide pot fi șterse pur și simplu.

Suprafețele microbordurate nu sunt alunecoase. Mersul desculț este foarte confortabil, nu se încinge, și în același timp nu prezintă risc de accidentare.

Își păstrează aspectul şi nu necesită întreținere

Elementele de terase cu profil pe ambele părți nu își schimbă înfățișarea de-a lungul anilor.

Montarea lor se realizează pe o substructură realizat din profile structura deck.